Felleshuset

Folk velger Hafjell kanskje først og fremst på grunn av alpinanlegget, de fantastiske langrennsløypene innover mot Sjusjøen, nærheten til den koselige småbyen Lillehammer og de gode veiene oppover Gudbrandsdalen.

Samtidig er det et faktum at mennesker er ulike, og at ikke alle i familien nødvendigvis betrakter en lang skitur som den ultimate opplevelsen. I Hafjell Front vil vi derfor også tilrettelegge for mer enn ski- og friluftsliv. Sentralt i prosjektets første utbyggingsfelt (Konglen, utsolgt) bygger vi et helt aktivitetshus. Dette skal være til felles glede for alle fremtidige beboere i prosjektet – herunder også for eiere av fritidsbolig i det nye Lyngen-feltet.

Felleshuset, totalt på ca. 260 kvm, vil gå over tre etasjer – en etasje med treningssenter, en etasje med lekerom for småbarn og en etasje med aktivitetsrom for barn, ungdom og voksne.

Trening

I første etasje etableres et godt utstyrt treningsrom, tilrettelagt for både mosjonister og aktive. I kondisjonsavdelingen kommer spinningsykler, tredemøller, romaskiner og stakemaskiner. I styrkeavdelingen kommer apparater og manualer, med muligheter for å trene både mage, rygg, bein og armer.

Lek

I andre etasje etableres lekerom for de minste, tilpasset barn i alderen 1–10 år. Her planlegger vi blant annet legorom, ballsjø og klatrestativ. I tillegg kommer sittegrupper hvor de voksne kan slappe av mens barna leker.

Aktivitet

I øverste etasje etableres aktivitetsrom, spesielt tilrettelagt for barn og unge, men selvfølgelig også åpent for de voksne. Her kan dere kose dere med et slag biljard, en runde ved shuffleboard’et eller hva med en familieturnering i air-hockey. Vi planlegger også en egen gamingsone, et supert sted å bli bli kjent med naboene på fjellet.

Smøre- og mekkebod

Sportsutstyret ditt fortjener vedlikehold og god oppbevaring.
I Hafjell Front er det tilrettelagt egen smøre- og mekkebod for sykkel og ski. Praktisk og uvurdelig for forberedelsene.