Lansering andre salgstrinn i Lyngen!

Skrevet

Allerede er 18 av 21 fritidsboliger solgt i første salgstrinn i Lyngen (andre utbyggingsfelt i populære Hafjell Front), og vi har lansert 14 nye muligheter i Lyngens andre salgstrinn. Se nærmere informasjon/salgsdokumenter i menyen på denne siden og i boligvelgeren.

 

Har du forresten tenkt over at du kan delfinansiere din fritidsbolig-investering ved utleie?

På Hafjell Front har du ingen plikt eller krav til utleie. Ønsker du å bruke fritidsboligen selv, hele året, så er dette opp til deg alene å avgjøre.

Vær dog kjent med at dersom du ikke er på fjellet hver helg så finnes det gode inntjeningsmuligheter. Kanskje ønsker du å reise utenlands? Eller helt enkelt bare besøke familie/venner en helg innimellom? Da er utleiemulighetene gode. Enten om du vil leie ut selv eller om du ønsker å inngå avtale med et bookingselskap, så er det mange som kan tenke seg å benytte Hafjell og alle mulighetene du vanligvis benytter – mens du er bortreist eller må prioritere bursdagsselskap i byen. Utleiemarkedet i Hafjell er velfungerende, og her kan det være gode penger å tjene. Enten om du vil leie ut litt nå og da eller på mer permanent basis.

Se hvilke muligheter som finnes i boligvelgeren på denne siden. Faste priser, først til mølla. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon eller ved ønske om et møte enten i Oslo eller Lillehammer/Hafjell.

I første felt (Konglen) er samtlige 66 fritidsboliger solgt. Bli en del av salgssuksessen i Solon Eiendom sitt populære fritidsboligprosjekt som ligger på sydsiden av og inntil Hafjells fantastiske alpinanlegg.

** Vårt visningssenter ligger innerst i Storsteinvegen, som er rett overfor der hvor fritidsboligene på Lyngen skal bygges. Se veibeskrivelse i Google maps. 

OBS! Visningssenteret er ikke bemannet utover annonsert visningstid, men utstillinger kan i det aller vesentligste ses fra visningssenterets panoramavinduer (på forsiden). Ta kontakt for nærmere informasjon om visning eller om det skulle være ønskelig med et møte på meglers kontor i Vika i Oslo (Sem & Johnsen) eller i Lillehammer (DNB Eiendom avd. Fritid), evt. digital visning.

Fritidsboligene selges til faste priser og etter prinsippet om først til mølla.