Om prosjektet

Første utbyggingsfelt i Hafjell Front består av totalt 66 selveier fritidsboliger fordelt på 11 leilighetsbygg over tre plan. I utviklingen av prosjektet har vi prioritert å skape gode arkitektoniske løsninger og fleksibilitet knyttet til planløsninger. Herunder eksempelvis mulighet for ekstra bad, ekstra toalett, badstue, flere/færre soverom, større/mindre bod etc. Vi legger også opp til stor variasjon i form av flere vederlagsfrie interiørvalg på overflater som parkett, veggpanel, himlingspanel, fliser, kjøkken- og baderomsinnredninger mm.

Til hver av leilighetene medfølger det garasjeplass i felles anlegg. I forbindelse med det aller første utbyggingsfeltet vil det også bli bygd et innholdsrikt felleshus. Felleshuset vil i likhet med leilighetsbyggene gå over tre plan og være spekket med fasiliteter, herunder:

– velutstyrt treningssenter
– lekeområde for småbarn
– gamingsone for barn og ungdom
– aktivitetsrom for barn og voksne

Det blir for øvrig også fellesarealer for skipreparering og sykkelmekking i tilknytning til parkeringskjelleren. Les mer om felleshuset her.

Fritidsleilighetene vil variere fra ca. 64 til 90 kvm. De aller fleste leilighetene vil få gleden av en fantastisk utsikt. Alle vil få gleden av ski inn/ut til et av landets ypperste alpinanlegg og selvfølgelig nærheten til de fantastiske langrennsløypene innover Øyerfjellet og mot Sjusjøen.

Fritidsleilighetene i Hafjell Front selges uten noen form for utleieplikt, men utleie er tillat om det skulle være ønskelig.