Fint 365 dager i året

Hafjell er kanskje mest kjent som et snøsikkert skieldorado for både store og små, men det er like fint her om sommeren når du for eksempel kan gå den klassiske Peer Gynt-stien fra Gausdal eller padle kajakk i Gudbrandsdalslågen. For ikke å snakke om høsten når skogen eksploderer i oker og rødt, og du kan gå milevis på slake fjellstier, kun utrustet med bærplukker og litt niste. Eller om våren når snøsmeltingen får Gudbrandsdalslågen til å buldre, og det er på tide å smøre opp sykkelen for en ny sesong i Hafjell Bike Park.

Herlige Hafjell

 

Hafjell Front ligger rett på nedsiden av Kringelåslia på sydsiden av alpinanlegget, ca. 740-750 moh. Dette er på samme side som Gaia, Ilsetra og Pellestova. Også Lunnstaden og Hafjell Panorama ligger på denne siden.

Det er vanskelig å tenke seg en bedre helårsdestinasjon enn Hafjell. Med høyfjellet i ryggen og Gudbrandsdalen for dine føtter venter eventyret hvor du enn snur deg, sommer som vinter.

Skiforhold i verdensklasse

Fra Hafjell Front får du Hafjells bakker rett på utsiden. Her kan du spenne på deg skiene og skli rett ut i Kringelåsløypa som ble benyttet under Lillehammer- OL i 1994. Totalt består Hafjell Alpinsenter av 19 skiheiser, 33 nedfarter, 50 km med løyper og 864 høydemeter fra dal til fjell. Hafjell har bakker tilpasset alle nivåer; fra den yngste nybegynner, til den mest erfarne entusiasten. Foretrekker du å gå bortover kan du nyte godt av 600 km med tur- og langrennsløyper.

Kort til Lillehammer

Mange forbinder nok fortsatt Lillehammer, som ligger så vakkert til ved nordenden av Mjøsa, med Vinter-OL i 1994. Men Lillehammer har vært en møteplass og et handelssentrum siden 1300-tallet og hatt bystatus siden 1842.

Lillehammer har mye å by på for den som bare vil slappe av og kose seg med litt kafeliv og shopping. Midt i Lillehammer ligger Storgata, en av byens eldste gater og som har vært Lillehammers handelssentrum i over fem hundre år. I dag er Storgata, med sin gamle trehusbebyggelse, kanskje Norges mest stemningsfulle handlegate der det hersker en avslappet og lun atmosfære.

Ellers kan Lillehammer friste med alt fra klatresenter til badeland, så du trenger ikke fortvile om været skulle være på vrangen. Holder du til i Hafjell Front, er de gode opplevelsene aldri langt unna.